Η ελιά για εμάς είναι δρόμος, τρόπος ζωής, γι’ αυτό κάθε σταγόνα της εμπεριέχει έναν χρόνο γεμάτο αγάπη και φροντίδα.

Επικοινωνία

Διεύθυνση/Address

29st. Kolivaki Str.
P.C 72300 Sitia Crete
Greece

Επικοινωνία/Contact

Tel.0030 28430 29085
Mob. 0030 6976 703910
Email: info@plativolia.gr

Kαλλιέργεια

ΠιστοποιημένηΒιολογική καλλιέργεια

 Η Καλλιέργεια της ελιάς είναι ο αέναος κύκλος της ζωής για εμάς, δεν υπάρχει αρχή και τέλος, απλά συνεχίζουμε να καλλιεργούμε τη γη. Η λίπανση του εδάφους καθώς και η κάλυψη των ελαιόδεντρων γίνεται με βιολογικές μεθόδους φιλικές προς τη φύση και τον άνθρωπο αλλά, και με σεβασμό προς το ίδιο το δέντρο, μια καλλιέργεια η οποία είναι συμβεβλημένη με τον οργανισμό ελέγχου και πιστοποίησης βιολογικών προϊόντων με την επωνυμία BIOHELLAS και με αριθμό σύμβασης Βιολογικής Καλλιέργειας: 30106211/01

Καλλιέργεια-The harvest
Καλλιέργεια-The harvest

Ινστιτούτο ΕλέγχουBioHellas

Το Ινστιτούτο Ελέγχου Βιολογικών Προϊόντων «BIOHELLAS A.E.», είναι ο μοναδικός διαπιστευμένος φορέας στην Ελλάδα σύμφωνα με το πρότυπο βιολογικής γεωργίας National Organic Program (NOP) του Υπουργείου Γεωργίας των Η. Π. Α (USDA).

 
Η συνεχής γνώση, η καινοτομία και ο αυστηρός έλεγχος σε όλα τα στάδια της παραγωγής μέχρι την τυποποίηση έχει ως αποτέλεσμα ένα υψηλής ποιότητας Κρητικό ελαιόλαδο τόσο σε γεύση όσο και σε διατροφική αξία.

"Προσπαθούμε και καταφέρνουμε να κρατήσουμε το
αποτύπωμα μας όσο μικρότερο γίνεται."

“Η συνεχής γνώση, η καινοτομία και ο αυστηρός έλεγχος σε όλα τα στάδια της παραγωγής μέχρι την τυποποίηση έχει ως αποτέλεσμα ένα υψηλής ποιότητας Κρητικό ελαιόλαδο τόσο σε γεύση όσο και σε διατροφική αξία.”