Η ελιά για εμάς είναι δρόμος, τρόπος ζωής, γι’ αυτό κάθε σταγόνα της εμπεριέχει έναν χρόνο γεμάτο αγάπη και φροντίδα.

Επικοινωνία

Διεύθυνση/Address

29st. Kolivaki Str.
P.C 72300 Sitia Crete
Greece

Επικοινωνία/Contact

Tel.0030 28430 29085
Mob. 0030 6976 703910
Email: info@plativolia.gr

Λίγα λόγια για μένα

Ποιος είμαι

Για μένα ελιά και ελαιόλαδο σημαίνει ταξίδι συμφιλίωσης και συνεργασίας μεταξύ ανθρώπου και φύσης, ένα ταξίδι άμεσα συνδεδεμένο με την ιστορία του τόπου αλλά και τη ζωή των προγόνων μας. Γεννημένος και μεγαλωμένος κατά κύριο λόγο στη Σητεία, ένα μέρος το οποίο βρίσκεται στο άκρο του βορειοανατολικού τμήματος της Κρήτης, αλλά και ταξιδεμένος σε διάφορες γωνιές του κόσμου κατέληξα να αγαπώ περισσότερο από κάθε άλλο αυτό το μέρος για πολλούς και διάφορους λόγους.

Ένας απ’ αυτούς είναι η συνεχής επαφή και η ενασχόλησή μου με την φύση, πράγμα που με έκανε να αντιληφθώ και να συνειδητοποιήσω το αντίκτυπο που έχει η καλλιέργεια της γης και συγκεκριμένα της ελιάς, στην ψυχοσύνθεση του ανθρώπου αλλά και στο χαρακτήρα του, μια ανιδιοτελή προσπάθεια μεταξύ ανθρώπου και φύσης γεμάτη αγάπη και αφοσίωση που χρόνο με τον χρόνο όλο και χτίζεται βάζοντας έτσι γερά θεμέλια για ένα καλύτερο αύριο, μία προσπάθεια που απαιτεί κόπο, μεράκι αλλά και την ανάγκη για ποιοτική ζωή.

Έτσι έφτασα σε αυτό το σημείο χωρίς να καταλάβω πώς, να παρουσιάζω σε ένα μπουκάλι αν όχι ολόκληρο τον χαρακτήρα μου ένα μεγάλο κομμάτι του σίγουρα.

Βαγγέλης Βασιλάκης-A few words about me Vagelis Vasilakis