Η ελιά για εμάς είναι δρόμος, τρόπος ζωής, γι’ αυτό κάθε σταγόνα της εμπεριέχει έναν χρόνο γεμάτο αγάπη και φροντίδα.

Επικοινωνία

Διεύθυνση/Address

29st. Kolivaki Str.
P.C 72300 Sitia Crete
Greece

Επικοινωνία/Contact

Tel.0030 28430 29085
Mob. 0030 6976 703910
Email: info@plativolia.gr

Η συγκομιδή

PLATIVOLIA PREMIUM ORGANICEarly October Harvest

 Η συλλογή του καρπού της ελιάς και συγκεκριμένα του αγουρέλαιου γίνεται με σύγχρονα μηχανικά μέσα που χρησιμοποιούνται με το χέρι για να υπάρχει ο έλεγχος έτσι ώστε να αποφεύγεται τόσο ο τραυματισμός του δέντρου όσο και του ίδιου του καρπού, ενώ στο τέλος κάθε ημέρας ο ελαιόκαρπος μέσα σε ειδικά αεριζόμενα παλετοκιβώτια μεταφέρεται με όχημα στο εργοστάσιο, ενέργειες που συμβάλλουν στο θετικό τελικό αποτέλεσμα της ποιότητας του ελαιόλαδου(που θα πάρουμε).

H συγκομιδή για το αγουρέλαιο Plativolia Βιολογικό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο (Early October harvest) Vasilaki Olive Grove δημιουργείται εξ’ ολοκλήρου από κορωνέικη ποικιλία ελιάς και ξεκινά από τις αρχές μέχρι τα μέσα Οκτώβρη (ανάλογα την εποχή) και ολοκληρώνεται έως τα τέλη του μήνα.

Early October harvest bottle
November harvest bottle

PLATIVOLIA PREMIUM ORGANICNovember Harvest

Η δεύτερη φάση της συγκομιδής για τη παραγωγή του Plativolia Βιολογικό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο (November harvest) Vasilaki Olive Grove δημιουργείται εξ’ ολοκλήρου από κορωνέικη ποικιλία ελιάς.

Η συλλογή του καρπού γίνεται με σύγχρονα μηχανικά μέσα που χρησιμοποιούνται με το χέρι για να υπάρχει ο έλεγχος έτσι ώστε να αποφεύγεται τόσο ο τραυματισμός του δέντρου όσο και του ίδιου του καρπού, ενώ στο τέλος κάθε ημέρας ο ελαιόκαρπος μέσα σε ειδικά αεριζόμενα παλετοκιβώτια μεταφέρεται με όχημα στο εργοστάσιο, ενέργειες που συμβάλλουν στο θετικό τελικό αποτέλεσμα της ποιότητας του ελαιόλαδου(που θα πάρουμε).

Η συγκομιδή για το Plativolia Βιολογικό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο(November harvest) Vasilaki Olive Grove ξεκινά συνήθως από τα μέσα Νοέμβρη (ανάλογα την εποχή) και ολοκληρώνεται έως τα τέλη του μήνα.